BEFLEXX
 • Meer tijd om samen te genieten
  Meer tijd om samen te genieten

  Nu wij beiden met pensioen zijn maken wij lange tochten door Europa met de caravan. Je ontkomt er dan niet aan om te moeten stofzuigen onderweg. Het systeem was erg gemakklijk in te bouwen en zit verdekt opgesteld in een klepbank. Het stofzuigen gaat moeiteloos met de uitrekbare slang. Wij zijn zeer tevreden.

  Fam. Van Herwijnen - Bladel

 • Tijdens de vakantie minder last van astma
  Tijdens de vakantie minder last van astma

  Omdat ons zoontje astmatisch is hebben wij in huis sinds jaren als een centraal stofzuigsysteem.

  Maar op vakantie is het lastig om de omgeving schoon genoeg te houden. Sinds de vorige vakantie hebben wij een beflexx stofzuiger in de camper en ons zoontje heeft tijdens de vakantie beduidend minder medicijnen nodig gehad. Bedankt Beflexx!

  Fam. Van der Dussen, Utrecht

 • Ver van huis en toch een schone vloer
  Ver van huis en toch een schone vloer

  Heerlijk systeem dit! Tijdens een regenachtige dag in de pyreneeën zitten de kids de hele dag binnen en als er dan een pak hageslag omvalt is de caravan supersnel weer schoon! 

  Fam. Hendrickx, St. Oedenrode

 • super systeem
  super systeem

  Super systeem, makkelijk in te bouwen, doet wat t belooft.

  Dhr. Huizer, 's Hertogenbosch 

 • klein maar fijn
  klein maar fijn

  dit kleine stofzuigertje past werkelijk in alle kleine hoekjes, maar heeft super zuigkracht. ik kan er met gemak de hele camper mee zuigen, ben er erg blij mee.

  Hannie Martens, Breda  

 • Dhr. Dekkers
  Dhr. Dekkers

  Ik heb deze stofzuiger ingebouwd in onze zeilboot. Ideaal om na een dagje varen met de kleinkinderen in de haven even de boel te zuigen. Door de uitrekbare slang kan de hele kajuit bereikt worden en er komen geen krassen op de houten vloer zoals bij onze vorige (gewone) stofzuiger steeds het geval was. Prima apparaat, we kunnen het iedere zeiler aanbevelen!

 • Marijke Bosmans
  Marijke Bosmans

  Tijdens onze zoektocht naar een stofzuiger voor in de camper zijn wij erg vriendelijk te woord gestaan door Beflexx. Omdat wij niet zo vreselijk technisch zijn hadden wij namelijk nogal wat vragen. Zeer correct en duidelijk afgehandeld, waarvoor dank! Wij zijn inmiddels erg blij met onze Beflexx en het werkt als een trein!