VERGELIJK EN MAAK ZELF UW KEUZE!
In het onderstaande worden de zuigkracht en het gebruiksgemak van
de kruimeldief, de convectionele stofzuiger en de Beflexx stofzuiger
met elkaar vergeleken.

STOFZAK

   

 

 

  • upload/image/meter-1.jpg Kruimeldief
  • upload/image/meter-2.jpg Gewone stofzuiger
  • upload/image/meter3.jpg Beflexx

zuigkracht

De revolutionaire Beflexx motoren zijn door onze research and development afdeling speciaal ontwikkeld om met een laag stroomverbruik een maximale zuigkracht te creeëren. Dit maakt deze motoren toepasbaar in elke situatie waar een uitermate sterke zuigkracht vereist is.

 

  • upload/image/838meter-2.jpg Kruimeldief
  • upload/image/320meter-1.jpg Gewone stofzuiger
  • upload/image/701meter3.jpg Beflexx

Gebruiksgemak

Een kruimeldief is klein en eenvoudig te hanteren, in tegenstelling tot de conventionele stofzuiger waarbij men verplicht is deze achter zich aan te slepen. De Beflexx stofzuiger is én klein van formaat, én zeer eenvoudig in gebruik: geen gesleep met een stofzuiger, u draagt enkel de lichtgewicht uitrekbare slang.

  • upload/image/807489Vergelijking-tot.png

Totaalscore

Een kruimeldief is klein en eenvoudig te hanteren, maar de zuigkracht blijkt niet voldoende om alle stof, allergenen en partikels uit de leefruimte te verwijderen. Een conventionele stofzuiger verwijdert vanwege zijn grotere zuigkracht meer stof deeltjes en allergenen, maar is door zijn grote omvang minder gebruiksvriendelijk.

De Beflexx stofzuiger combineert het beste van twee werelden: eenvoudig hanteerbaar door middel van de uitrekbare slang en de luxe borstelset, klein van formaat, dus eenvoudig in te bouwen en dit gecombineerd met de grootste zuigkracht. Deze kleine krachtpatser heeft het allemaal!

Dus: wanneer u zo flexibel mogelijk wilt reizen, mag een Beflexx stofzuiger niet ontbreken in uw voertuig/vaartuig! Be Flexxible!