Betaling

Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
Bancontact Gratis
KBC/CBC Betaalknop Gratis
SOFORT Banking Gratis
PayPal Gratis
Creditcard Gratis
Vooruitbetaling Gratis

 

Op rekening kopen

Voor bedrijven, scholen en instellingen is het mogelijk uw bestelling achteraf te betalen. Wij versturen uw bestelling direct en u betaald dus pas na ontvangst van de goederen.

Na het verzenden van uw bestelling sturen wij u een factuur per mail toe, welke u binnen 14 dagen na factuurdatum per bank kunt voldoen.

Hoe kan ik op rekening bestellen?
Om op rekening te bestellen is het voorlopig nog nodig om uw bestelling per e-mail of telefoon aan ons door te geven.

Betalen op rekening niet altijd mogelijk
Bij iedere bestelling wordt, op basis van een aantal factoren, bepaald of u gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met uw order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat u niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. 

Onze administratie behoudt het recht om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kunt u gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij u bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

BTW-vrij kopen

Wanneer er sprake is van een intracommunutaire levering is het mogelijk om BTW-vrij te kopen. Hiervoor dient u over een geldig buitenlands BTW-nummer te beschikken.

Hoe kan ik BTW-vrij bestellen?
Om vrijgesteld van BTW te bestellen is het voorlopig nog nodig om uw bestelling per e-mail of telefoon aan ons door te geven.